Utilización de microorganismos para la evaluación de impacto ambiental y restauración del medio natural (MICROAMBIENTE-CM) CM S0505/AMB/0321
Bacterial bioeffectors modify bioactive profile and increase isoflavone content in soybean sprouts (Glycine max
var Osumi). Plant food for human nutrition, 68(3):299-305. DOI 10.1007/s11130-013-0373x.
Utilización de microorganismos para la evaluación de impacto ambiental y restauración del medio natural (MICROAMBIENTE-CM) CM S2009/AMB-1511
Inoculant /elicitation technology to improve bioactive/phytoalexin contents in functional foods 2015. International Journal Current Microbiology and Applied Sciences, 4(6):224- 241 ISSN: 2319-7706.
The role of isoflavone metabolism in plant protection depends on the rhizobacterial MAMP that triggers systemic resistance against Xanthomonas axonopodis
pv. glycines in Glycine max
(L.) Merr. cv. Osumi. 2014. Plant Physiol Biochem, 82:9-16. 10.1016/j.plaphy.2014.05.001.
Microbe associated molecular patterns from rhizospere bacteria trigger germination of Papaver somniferum under greenhouse conditions. 2014. Plant Physiol Biochem, 74:133-40. 10.1016/j.plaphy.2013.11.012.
Bacterial siderophores efficiently provide iron to iron-starved tomato plants in hydroponics culture. 2014. Antoine van Leuwenoek Journal of microbiology, 104(3): 321–330. DOI 10.1007/s10482-013-9954-9.
Redes sociales
Comunícate con nosotros en las redes sociales e infórmate más sobre nuestros grupo.
Llámanos
Llámanos:+34 913724785
Lun - Vie
-
Sáb - Dom
Cerrado
Dirección
Cómo llegar:
Universidad San Pablo CEU. Facultad de Farmacia.
Urbanización Montepríncipe Carretera Boadilla km 5.3, 28668 Boadilla del Monte (Madrid), Spain